عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

«ترس از کشته‌شدن»: عامل عدم ورود زلنسکی به مذاکره با روسیه

«ترس از کشته‌شدن»: عامل عدم ورود زلنسکی به مذاکره با روسیه رئیس جمهور سابق روسیه گفت، رئیس جمهور اوکراین به دلیل «ترس از کشته شدن» وارد مذاکرات صلح نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۵۹۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «دیمیتری مدودف»، رئیس جمهور سابق روسیه و معاون رئیس شورای امنیت این کشور بیان داشت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین وارد مذاکرات صلح با روسیه نمی‌شود چون می‌ترسد کشته شود.

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، مدودف در پستی که در پیامرسان تلگرام منتشر کرد نوشت، اکراه غرب برای متهم کردن روسیه به دست داشتن در حادثه اخیر فرود موشک در لهستان «علامت» خستگی‌اش از دولت اوکراین، به ویژه از زلنسکی و «ناله‌ کردن ها، پول و سلاح خواستنها و تشدید دائمی تنش توسط او» است.

 

به نوشته آناتولی، موشکی که چند روز پیش بر اساس گزارشها در لهستان در نزدیکی مرز اوکراین فرود آمد و دو نفر را کشت، احتمالا از سمت اوکراین و با هدف دفع حمله روسیه شلیک شده اما رهبران غرب می‌گویند حملات روسیه عامل اصلی این حادثه است.

 

مدودف تاکید کرد، آمریکا، اتحادیه اروپا و ائتلاف ناتو خواستار «قطع رابطه نهایی» با روسیه به دلیل اینکه چشم‌انداز شروع جنگ جهانی سوم را در پی دارد، نبوده و بنابراین شروع به خواهش از زلنسکی برای ورود به مذاکرات صلح با روسیه کردند.

 

به گفته معاون رئیس شورای امنیت روسیه، زلنسکی خواستار مذاکرات نیست زیرا این کار برای او خطرناک شده و چنانچه اراضی تحت کنترل روسیه را به عنوان اراضی متعلق به مسکو به رسمیت بشناسد، ارتش و «ملی گراهای» اوکراین او را خواهند کشت.

 

مدودف پیش از این نیز در پیامی توییتری نوشته بود: حادثه «حمله موشکی» مورد ادعای اوکراین در لهستان تنها یک چیز را ثابت می‌کند: جنگ ترکیبی علیه روسیه، غرب به جنگ جهانی نزدیک‌تر می‌شود. 

 

پیش‌تر، نمایندگی دائم روسیه در سازمان ملل دخالت مسکو در حادثه برخورد موشک به خاک لهستان را تکذیب کرد. 

 

عصر چهارشنبه رسانه‌های لهستانی ادعا کردند موشک شلیک شده توسط روسیه به روستایی در جنوب این کشور برخورد کرده و بر اثر آن دو نفر جان خود را از دست دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار